Kaipaatko selkeyttä mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin?

Minna on intuitiivinen selvännäkijä, numerologi ja henkinen valmentaja

Viestit nousevat esiin mielikuvina, väreinä - värähtelynä sekä myös selkeinä tapahtumina. Yhteys henkimaailman pitää sisällään korkeampaa viisautta ja tietoutta, joka kanavoituu molempien korkeimman minän kautta tähän hetkeen. Toisinaan myös edesmenneet sielut haluavat tuoda omaa viestiään tai parhaan avun ja oivalluksen voi saada menneiden elämien tuoman lahjan kautta, esimerkiksi muistustus taidoista, joita olet omannut ja jolla on merkitystä tähän hetkeen. Keskustelu on ammatillista ja luottamuksellista.

Kortit kertovat

Konsultaatiossa käytämme apuna korttien tuomaa syvää viisautta sekä intuitiivista näkemistä. Viestien välittäminen ja hoitava energia henkimaailmasta ja sielun tasolta kanavoituu konsultaation yhteydessä. Kortit kertovat, on tie itsetuntemukseen, joka vie sinua yhä enenemässä määrin kohti vapautta. Jokainen hetki sinulla on vapaus valita itse elämäsi suunta. Korttien viitoittama vuoropuhelu on voimaannuttavaa ja selkeyttävää ja tukee sinua elämän valinnoissasi.

Kuvien symboliikka ja energia on erittäin puhuttelevaa ja kortit toimivat apuvälineenä henkimaailman viesteille. Samanaikaisesti välittyy parantavaa energiaa, joka auttaa sinua selkeyttämään ajatuksiasi, vapauttaen energiatukoksia, jolloin valintojen tekeminen ja ajatusten selkeytyminen on helpompaa.

 

Enkelien viestit

Enkelienergiaa ja enkelien viestejä. Otamme yhteyden oppaisiin, enkeleihin ja hiljennymme kuulemaan heidän rakkaudellista viestiä ja ohjausta. Rakkaudentäyteinen enkelienergia puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti.

Konsultaatio

30 minuuttia 40 €

60 minuuttia 60 €

ajanvaraus Minna p. 040 414 93 63 tai minna.kivi@ihanahermes.fi 

Meedio Helena Tapperin vastaanotto

30 minuuttia 40 €

60 minuuttia 80 €

Tarot enkelien viestit kanavointi intuitiivinen tieto lohja


Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi