Meedio Joao - John of God

Meedio Joao De Deus perusti Casa Dom Inacion Abadianiaan, joka sijaitsee Brasiliassavuonna 1979, jossa hän voisi hoitaa henkisen parantamisen lähetystehtäväänsä.

Casaa kutsutaan myös henkiseksi parannuskeskukseksi, jossa lukemattomat Entiteetit työskentelevät pyyteetöntä parannustyötään ihmiskunnan hyväksi. Casaan on tervetullut jokainen, uskontoon tai uskomukseen katsomatta. Casassa ei ole lääketieteellisiä palveluita ja jokainen jolla on jokin lääketieteellinen vaiva, on syytä ennen Brasiliaan matkustamistaan keskustella oman hoitavan tahon kanssa matkasuunnitelmistaan.

Entiteetit ja Meediot

Joao De Deus

Casassa kutsutaan Entiteeteiksi niitä henkiä, jotka hallitsevat Meedio Joaon kehoa hänen työskennellessään Casassa. Casan oppien mukaan me kaikki olemme meedioita tavalla tai toisella, toiset ovat kehittäneet tätä taitoaan enemmän kuin toiset. Joaoa kutsutaan Meedio Joaoksi joka on eri merkitys kuin Entiteetti. Joao on ehkä maailmassa tällä hetkellä tunnetuin ja voimakkain täydessä transsissa työskentelevä meedio. Hän kykenee kanavoimaan useita entiteettejä kuten. Francisco Xavier, St. Ignatius tai De Loyola, Kuningas Salomon, Drs. Augusto de Almeida jne.

 

Suositeltavia kirjoja:

Joaon Elämänkerta - Miracle Man, The life story of Joao de Deus

 

linkkejä: joaodedeusabadiania Meedio Joaon viralliset sivut

Matkoja tarjoaa:

Casan tytär Nettan Sobott-Sornikivi : nettans.fi

 

Casa Dom Inacio

 

 

 

 

 

Meedio Joaon Suosikkuruokous on Caritas-rukous, rakkauden rukous :

Jumala, Isämme, jolla on voima ja hyvyys, anna voimaa niille, jotka kärsivät puutteesta, tuo valoa niille, jotka etsivät totuutta, täytä ihmiskunnan sydämet myötätunnolla ja armeliaisuudella. 

Jumala, Suo opastava tähti matkaajalle, lohdutusta ahdistuneille ja lepoa sairaille.

Isä, Herätä katumusta syyllisissä ja totuutta hengessä, anna opastusta lapsilla ja isä orvoille.

Herra, kattakoon hyvyytesi kaikki luotusi.

Herra, ulota armosi niille, jotka eivät sinua tunne ja toivosi niile, jotka kärsivät. Salli hyvyydessäsi lohduttavien henkien levittää rauhaa, toivoa ja uskoa kaikkialle.

Jumala, valonsäde tai välähdys sinun rakkaudestasi voi polttaa man. Anna meidän juoda sinun hedelmällisen ja loputtoman hyvyytesi lähteestä,  ja kaikki kyyneleet kuivuvat, tuska laantuu ja vain sydän ja ajatus kohoavat sinun tykösi jälleentuntemisen ja rakkauden huutona.

Kuten Mooses vuorellaan, mekin odotamme sinua syli avoimena. Oi voima, oi hyvyys, oi kauneus, oi täydellisyys. Janoamme sinun armoasi ja haluamme saavuttaa sen.

Jumala, anna meille voimasi avuksi matkallamme niin, että pääsemme nousemaan sinun tykösi. Anna meille puhdas sydän, uskoa ja järkeä. Anna meille nöyryyttä, joka tekee sielustamme sinun kuvasi kaltaisen. Aamen.

Tämäkin rukous löytyy Joao De Deus kirjasta s.117

 Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi