REIKI

reiki hoitoReiki hoito on rentouttava ja rauhoittava lempeä koko kehon hoitomuoto.  Reiki hoito auttaa puhdistamaan kehon tukoksia ja edesauttaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäten voimavarjoja arkeen.

Energiakanavamme saattavat tukkeutua monista syistä ja tällöin kehomme viestii esim. uupumuksena ja haluttomuutena ja innottomuutena arkisiakin asioita kohtaan. Stressi, kiire ja jännitykset ovat eräitä syitä mitkä edesauttavat saattamaan kehoamme jännitystilaan ja tukoksien syntymiseen.

Kun olosi rentoutuu ja mielesi tyyntyy, hengityksesi kulkee vapaammin, hapenotto kyky lisääntyy ja näin ollen jännitykset ja tukokset avautuvat helpommin sekä kykysi parantaa itseäsi vahvistuu. Rentoutuneessa olotilassa voimaannut ja tunnet jaksavasi paremmin. Reiki hoidolla on hyviä hoitotuloksia sekä kehon kiputiloissa että mielen omissa paranemis prosesseissa.

REIKI hoito:
Energiahoito on erinomainen rentouttava hoitomuoto joka sopii kaiken ikäisille. Reiki hoito etenee rytmisesti päästä varpaisiin lempeän kosketuksen siivittämänä kehon molemmin puolin. Reiki hoito tehdään hoitopöydällä tai mukavasti tuolissa istuen, joten hoito on mahdollista toteuttaa esim. työpaikalla.

Hoidon aikana on tilaa hiljaisuudelle ja läsnäolevalle rentouttavalle kohtaamiselle itsensä kanssa. Reikihoito saattaa nostaa myös vanhoja muistikuvia tai tunteita pintaan, juuri sellaisia asioita joita olet valmis kohtaamaan tuoden uusia oivalluksia ja mahdollisuuksia asioiden irtipäästämiseen.

Reiki hoidon kesto on noin tunti
Hinta 50 €

Sarjahoitona saat - 10 % alennusta

kolmen kerran sarjahoito, hinta 135 €
viiden kerran sarjahoito, hinta 225 €
sarjahoitotarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, voimassa 3 kk, ostohetkestä

Reiki hoitajanasi 
Minna Kivi, Reiki Master kontaktihoito, kaukolähetys, opetus l-lll

 Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi