RECONNECTIVE HEALING®

Tämä upea uuden ajan energiahoitomuoto yhdistää meidät jälleen maailmankaikkeuden lähteeseen. Hoidon aikana kehomme erilaiset tunnetukokset eheytyvät kohottaen myös omaa energiatasoamme aivan uusille taajuuksille. Virittäytymällä näille upeille energioille kohotamme tietoisuuttamme ja energiatasoamme sallien fyysisten, psyykkisten kuin henkisten voimavarojen lisääntyä.

Reconnective Healingin® aikana asiakas rentoutuu hoitopöydällä mukavassa asennossa. Kyky toimia tämän upean energian välittäjänä perustuu hoitajassa aktivoituihin energiataajuuksiin. Hoito tapahtuu energiakentän kautta jolloin hoidossa ei kosketeta fyysisesti kuten esim. Reiki hoidossa. Aktiivinen hoitoaika on n. 45 minuuttia, varamme aikaa myös palautekeskustelulle, jolloin kokonaisaika on tunti. Reconnective healing® hoitojen suositeltava määrä kolmen kerran hoitosarja, jolloin eheyttävien vaikutusten on koettu syventyvän ja kehon energiatasojen muuntuvan. Hoitoja voi toki ottaa useamminkin, mutta kolme kertaa on usein riittävä.  Hinta 50 €
Reconnective healing hoitaja: Minna Kivi

THE RECONNECTION®

Reonnection session kokonaisuus muodostuu kahden peräkkäisen päivän aikana tehdystä metodisarjasta. Reconnection® sessio tehdään kerran elämässä. Reconnection® sessiota ei voi tehdä kaukohoitona vaan se on aina henkilökohtainen kohtaaminen hoitajan kanssa. Näiden sessioiden aikana sinun kehosi meridiaanilinjat yhdistetään tietyllä metodilla planeetan voimalinjoihin. Kuulostaako uskomattomalta? Niin minustakin, kunnes sain oman sessioni ja näin nämä säikeet ja tunsin kehossani hyvin voimakkaasti tämän tapahtuman sekä mielettömän upeat muutokset. Reconnection® session aikana luomme uuden yhteyden ns. aksiotonaalisiin linjoihin jotka yhdistävät meidät universumiin uudella tavalla.


The Reconnection® session hinta 333 € (kaikkialla "euro" maissa sama Eric Pearlin määrittämä hinta)
The Reconnection® sessioita antaa Minna Kivi

Historia

Eric Pearl menestyvä Kiropraktikko Usa:ssa sai nämä hienovärähteiset energiataajuudet käyttöönsä vuonna 1993. Hänen asiakkaansa alkoivat toistuvasti kertoa epätavallisista tuntemuksistaan Ericin hoitokäsittelyjen aikana sekä erilaisista paranemisprosesseistaan. Asiakkaat myös tunsivat hänen kätensä fyysisesti vaikka hän ei koskenut heihin. Eric Pearl alkoi tutkia mistä tässä kaikessa oli kysymys ja lopulta hänen kokemukset ovat kiinnostaneet ihmisiä ympäri maailman.

Eric Pearl on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan "The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself", tämä on tällä hetkellä käännetty 27 eri kielelle. Eric Pearl kouluttaa ja aktivoi ihmisten synnynnäisiä parantamislahjoja eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä on jo yli 40 000 Reconnective Healing -hoitajaa ja toimintaa on yli 60 eri maassa. Suomessa Eric Pearl sekä kansainvälinen kouluttajatiimi opetti tämän energiavälityksen taidon ensimmäisen kerran kesäkuussa 2009. Opiskelin Reconnectve healing tasot l, ll sekäThe reconnection lll joka oikeuttaa tekemään myös the reconnection® sessioita.

Useat Eric Pearlin asiakkaat toistivat näitä kuutta lausetta  hoidon aikana ja näiden merkitys onkin keskeinen Reconnective healingissa.

- Olemme täällä kehottaaksemme sinua jatkamaan sitä mitä teet
- Se mitä teet on valon ja informaation tuomista planeetalle
- Se mitä teet on rihmojen jälleenyhdistämistä
- Sinun tulee tietää, että olet mestari
- Olemme tulleet maineesi vuoksi Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi