VYÖHYKERATAHIERONTA JA VYÖHYKETERAPIA

Vyöhykeratahieronta 

Vyöhykeatahieronnassa käydään koko kehon vyöhykeratajärjestelmä, hieroen lempeästi koko keho päästä varpaisiin. Hoito avaa kehon tukoksia ja on erittäin rentouttava ja tasapainoittava kokovartalohieronta. Rentouttavana hoitomuotona riittää yksi kerta.
Akuutteihin kiputiloihin suosituksena on yksi - kolme kertaa lyhyellä aikavälillä.

Vyöhyketerapia

vyöhyketerapiaVyöhyketerapia hoidossa keho avataan lempeällä vyöhykehieronnalla ja polaarisella kaksipistehoidolla. Koko kehon vyöhyketerapian osaksi kuuluu klassiset vyöhykejärjestelmät: jalkaterä, kämmen sekä korva. Hoidossa ei käytetä voimaa, otteet ovat napakat, mutta lempeät. Kehon muisti on viisas ja vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia parannusjärjestelmiä.

Vyöhyketerapiassa käytämme myös Aura-Soma® tasapainopulloja joiden avulla kehon ja mielen tasapaino aktivoituu lempeästi kaikkia aisteja hyödyntäen.

Hoidon kesto n. tunti ja hinta 60 € 

 

 

 

 

vyöhyketerapia Tulevat äidit, synnyttäneet äidit!

Raskaana oleville, sitä toivoville tai juuri synnyttäneille vyöhyketerapia on erittäin suosittu hoitomuoto. Esim. Jalkojen turvotus, öiset lihaskrampit tai kylmät jalat saavat apua jalkaterien ja nilkkojen hieronnasta.
Imetyksen tukemiseeen ja maidon nousuun sopii vyöhyketerapia myös erinomaisesti. Minna Kiven sydäntä lähellä on erityisesti Äidit ja vauvat.

Minnan voi kutsua myös Lohjan sairaalaan synnyttykseen mukaan tai juuri synnyttäneelle äidille tekemään rentouttavan ja koko kehoa vahvistavan hoidon, hinta 70 €, ei matkakorvausta tai muita kuluja.

Vyöhyketerapiaan varataan aikaa 90 min. josta hoidon osuus  reilu tunti

Hinta 70 €
hoitajana Minna Kivi


 


Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Hermes • Suurlohjankatu 1, Lohja • www.ihanahermes.fi